تشییع شهید رستمینژاد شاهد پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی است.
- شناسه خبر: 7138
- تاریخ و زمان ارسال: 26 آبان 1403 ساعت 8:12

به گزارش آوای قیروکارزین، امام جمعه قیروکارزین در خطبه های این هفته شهرستان با بیان اینکه در هفتهای که گذشت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تیپ 33 المهدی شهرستان جهرم با تقدیم شهدای گرانقدری، امنیت و آرامش کشور را تضمین کردند اظهار کرد: یکی از این شهدای عزیز، محمدرضا رستمینژاد از شهرستان قیروکارزین بود. در همین راستا از حضور پرشور و حماسی مردم قیروکارزین و سایر شهرهای استان، که با برگزاری مراسم تشییع باشکوه این شهید، ارادت خود به نظام اسلامی را به نمایش گذاشتند، تشکر و قدردانی میکنیم.
حجت الاسلام محمد رضا صداقت گفت: خانواده شهید رستمینژاد در این مراسم به عنوان نمادی از استقامت و افتخار در مقابل چشمان مردم حاضر، ایستادگی خود را نشان دادند. پدر، مادر، و همسر این شهید والامقام همچون کوهی استوار در مراسم حضور یافتند و با سربلندی از شهادت عزیز خود سخن گفتند.
وی افزود: دشمنان نظام اسلامی باید بدانند که این ترورها و شهادتها نمیتوانند مردم را از مسیر انقلاب و آرمانهای والای آن دور کنند. اینگونه اقدامات نه تنها تزلزل در عزم ملت ایجاد نمیکند، بلکه اراده آنان را برای ادامه راه شهدا و پایداری در مقابل دشمنان تقویت میسازد.
صداقت گفت: از مسئولین نظام درخواست میشود که به اهمیت و ارزش جایگاهی که در آن قرار گرفتهاند، توجه کافی داشته باشند. این پستها و مقامها با فداکاریهای بسیار و ریخته شدن خون صدها هزار شهید به دست آمدهاند. بنابراین، مسئولین وظیفه دارند در راستای خدمت به مردم تلاش کنند و امانتدار خون پاک شهدا باشند.
وی افزود: مراسم تشییع شهید رستمینژاد با حضور گسترده مردم، به ویژه جوانان دهههای هفتاد، هشتاد و نودی برگزار شد نشاندهنده آن بود که نسلهای جدید نیز ارزش و معنای شهادت را به خوبی درک کردهاند.
صداقت با اشاره به اینکه ما در دوران بسیار حساس و سرنوشتسازی قرار داریم گفت: هرچند در ظاهر، جبهه مقاومت و حق ممکن است با شکستهای ظاهری و از دست دادن فرماندهان بزرگی مانند حاج قاسم سلیمانی و سید نصرالله مواجه شوند، اما خون این شهدا زندهکننده روح مقاومت است و اجازه نمیدهد که این جبهه حق از بین برود. پس از هر شهادت، مردم بیشتری در صحنه حضور مییابند و این خود نشاندهنده زنده بودن روح مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و ستم است.
امام جمعه قیروکارزین با بیان اینکه امروز، رژیم صهیونیستی و حامیان آن، که نمایندگان یک غرب بیرحم و جنایتکار هستند، با وجود تمامی کشتارها و جنایاتی که مرتکب شدهاند، به اهداف مدنظر خود دست نیافتهاند تصریح کرد: در جنگ سال 1967 که میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی رخ داد، اسرائیل توانست در عرض شش روز، ارتشهای این کشورها را شکست دهد و آنان را وادار به تسلیم کند.
صداقت ابراز کرد: اما امروز به برکت خون شهدا و استقامت مردم رژیم صهیونیستی نسبت به هر زمانی مستأصلتر و ناتوانتر شده و برای بقای خود در حال جنگیدن است، به نحوی که بعد از طوفان الاقصی به دوران هفتاد سال پیش، زمانی که برای ایجاد این رژیم در حال نبرد بود، بازگشته است.
امام جمعه قیروکارزین در بخش دیگر سخنان خود به فیلترینگ در فضای مجازی و چالش های مرتبط با آن پرداخت و اظهار کرد: برخی از افراد با ژست روشنفکری خود را مخالف فیلترینگ معرفی میکنند و این مخالفت را افتخاری برای خود میدانند. آنان میگویند نباید صفحات کثیف، تبلیغات مسموم و سایتهای مروج محتوای ضد دینی و ضد بشری در فضای مجازی فیلتر شود. این دیدگاه بسیار تعجبآور است؛ زیرا چگونه ممکن است فردی که با فضای مجازی و اثرات مخرب آن آشنایی دارد، با فیلتر کردن محتوای مخرب و مضر مخالف باشد؟
صداقت ادامه داد: در سال 1380، زمانی که کنگره آمریکا از یکی از مقامات وزارت امور خارجه خود درباره رفتار آینده این کشور نسبت به ایران سئوال کرد، او پاسخ داد که راهحل ما، حمله به اتحاد و انسجام مردم ایران است. او تاکید کرد که باید میان مردم ایران تفرقه انداخت، نفرت از اسلام ایجاد کرد و تلاش کرد تا مردم را از نظام جمهوری اسلامی و هویت ایرانی خود متنفر کرد.
وی گفت: سوال اساسی این است که دشمنان از چه ابزاری برای ایجاد نفرت و تفرقه میان مردم و مسئولین استفاده میکنند؟ آیا وسیلهای غیر از فضای مجازی، سایتهای مخرب و پیامرسانهای مسموم وجود دارد؟ همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردهاند، فضای مجازی نباید رها باشد و مدیریت دقیق نیاز دارد.
صداقت تصریح کرد: چطور ممکن است فردی ادعای عقلانیت کند و در عین حال بگوید که فضای مجازی باید رها باشد و فیلتر نداشته باشد؟ آیا برای آب آشامیدنی یا حتی محصولات غذایی نظیر پفک نمکی، فیلتر و استانداردهای بهداشتی وجود ندارد؟ پس چرا برای محتوای فضای مجازی، که عقاید، دین و هویت ملی مردم را هدف قرار میدهد،فیللتر و نظارت لازم نمیبینیم؟
امام جمعه قیروکارزین با بیان اینکه آیا اثرات منفی فضای مجازی، همچون فروپاشی خانوادهها، ترویج بیحجابی و تضعیف ارزشهای دینی را ندیدهایم؟ خاطرنشان کرد: اگر فضای مجازی سالم باشد، محتوای سالم به جوانان و نوجوانان ما خواهد رسید. در حالی که کشورهای غربی، نظیر آمریکا و اروپا، برای استفاده از اینترنت و فضای مجازی محدودیتهای سنی و نظارتی دارند، در کشور ما حتی کودکان هفت یا هشت ساله نیز به فضای مجازی دسترسی کامل دارند.
وی عنوان کرد: مدیریت فضای مجازی و اعمال فیلترینگ نباید باعث شرم باشد، بلکه باید به عنوان اقدامی در جهت دفاع از عقاید مردم و حفظ دین و هویت ملی آنان به آن افتخار کرد. فضای مجازی امروز به یک میدان جنگی تبدیل شده است و ابزارهایی نظیر واتساپ و تلگرام به دست دشمنان به عنوان سلاحی برای نفوذ، ترور و آسیب رساندن به امنیت ملی ما مورد استفاده قرار میگیرند.
صداقت با اشاره به اینکه این تصور که فضای مجازی یک محیط عادی است که هرکس میتواند آزادانه از آن استفاده کند، اشتباهی بزرگ است خاطرنشان کرد: از مسئولین محترم انتظار میرود که تصمیمات جدی و درستی در این زمینه اتخاذ کنند. امیدواریم خداوند متعال به همه ما درک درستی از شرایط و زمانهای که در آن زندگی میکنیم، عطا فرماید