فتنه 88؛ کودتای تمامعیار علیه انقلاب اسلامی
- شناسه خبر: 7926
- تاریخ و زمان ارسال: 8 دی 1403 ساعت 1:03

به گزارش آوای قیروکارزین، امام جمعه قیروکارزین در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به فرارسیدن دهه بصیرت و یومالله گفت : این ایام، بهویژه روز نه دی، یادآور یکی از برهههای حساس تاریخ انقلاب اسلامی است که میتوان آن را انقلاب دیگری برای مردم ایران دانست. این روز مربوط به فتنه سال 1388 است، که به عنوان یک کودتای تمامعیار علیه انقلاب اسلامی توسط دشمنان خارجی و اذناب داخلی طراحی و اجرا شد.
حجت الاسلام محمد رضا صداقت با اشاره به اهمیت رویداد نهم دی ماه گفت : این روز نه تنها به عنوان یک شعار، بلکه به عنوان نمادی از شعور، بصیرت و معرفت مردم ایران شناخته میشود.این روز، یادآور قیام و انقلابی بزرگ دیگر برای مردم ایران است. در آن زمان، تمامی قدرتهای جهانی برای براندازی نظام اسلامی به میدان آمدند، اما مردم با تمام وجود و بهطور خودجوش وارد صحنه شدند.
محمد رضا صداقت نهم دیماه را یک انقلاب دیگری خواند و گفت: با توجه به توطئهها و برنامههای دشمنان علیه نظام اسلامی در این روز، مردم با بهترین شیوه، کمترین هزینه و بهطور مسالمتآمیز، انقلاب کردند و براندازان را هم در داخل و هم در خارج کشور سرکوب نمودند. روز نهم دی، یک روز جهاد و عمل است که بهعنوان شاخصی برای تمیز دادن دوستان از دشمنان و آگاهی از افراد نادان شناخته میشود.
صداقت ادامه داد: در این میان، بسیاری از افراد به دلیل غفلت از نقشههای دشمن، بهطور ناخودآگاه با آنها همراستا شدند. گاهی نیازی به دشمنی آشکار نیست؛ بلکه کافی است فردی آگاهی و بصیرت نداشته باشد تا بهطور ناخودآگاه در خدمت نقشههای دشمن قرار گیرد.
وی افزود: رهبر انقلاب با تدبیر و صبوری خود توانستند مردم را از اشتباهاتشان آگاه کنند و فتنهگران را ناکام سازند و یکی دیگر از نمونههای بصیرت و هوشیاری ملت ایران در ۹ دی بود که علیه توطئههای دشمن ایستادگی کردند.
محمد رضا صداقت تدبیر و مدیریت مقام معظم رهبری در آن زمان، به ویژه در نماز جمعه 29 خرداد 1388، را نقش مهمی در هدایت مردم دانست و افزود: طبق گزارشها، بیش از 90 درصد از حاضران در آن مراسم متوجه اشتباه خود شدند و بهموقع از فتنه فاصله گرفتند.
امام جمعه قیروکارزین در ادامه خطبه های این هفته با اشاره به صبر و تحمل ائمه در برابر ظلم و حفظ اسلام افزود : امیرالمؤمنین علی علیه السلام، که خود تحت ظلم قرار گرفت، در شرایطی سخت همسرش حضرت زهرا س را نیز به شهادت رساندند، این صبر و تحمل بهخاطر حفظ اسلام و مصلحت دین بود.
حجت الاسلام محمد رضا صداقت افزود: امام حسن (ع) با سکوت و صلح خود جهاد بزرگی را انجام داد که شاید در مقایسه با جهاد امام حسین علیه السلام در روز عاشورا، دشوارتر است. امام حسن (ع) برای افزایش بصیرت مردم و آگاهی بهتر از بنیامیه، مدتها صبر و تحمل کرد و در این مسیر، از راهبردهای ویژهای بهره برد.
محمد رضا صداقت به صبر جمهوری اسلامی ایران در برابر هجمهها و فتنهها اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس همین مبنا حرکت کرده و در برابر مشکلات و حملات مختلف، صبر و تحمل از خود نشان میدهد تا امت اسلامی از تفرقه و پراکندگی دور بماند. در ایام دهه بصیرت و یوم الله ۹ دی، بصیرت و آگاهی مردم برای مقابله با فتنهها و تهدیدات داخلی و خارجی از اهمیت ویژهای برخوردار است.